Vælg en side

Nyheder Fodbold

Fodboldskoleturnering for pigehold 2016

Fodboldskoleturnering for pigehold 2016

Traditionen tro blev der igen afholdt pigernes skolefodboldturnering i Spentrup hallerne. I år deltog der 40 hold, hvilket er næsten det samme antal fra sidste år. Blicherskolen blev repræsenteret af 6 A/B og 7 A/B. Begge hold fra Blicherskolen vandt i deres respektive årgange. Blicherskolens 6 A/B slog 6.A fra Randers Kristne Friskole i en spændende finale. 7. klasserne derimod spillede alle mod alle uden finalerunde. Blicherskolens 7 A/B tog de afgørende point i anden sidste kamp mod sidste års vindere fra Vestervangsskolen 7. A/C/D.

Godt gået piger!

Turneringsudvalget vil sige et stort tak til alle dem, der har hjulpen til for at vi kunne gennemføre turneringen

.Pige turnering2 Pige turnering

Nytårsappel for herresenior i fodbold

Lørdag d. 30 januar kl.13 skyder vi fodboldsæsonen i gang. Efter en let omgang træning vil klubben være vært for en gang suppe. Efter suppen vil træner teamet orientere lidt om den nye sæson. Vi har i år 1 hold i serie 3 og 2 hold i serie 5 så der er plads til alle. Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen

Fodboldafdelingen

 

Nytårsappel i Spentrup IF fodbold for både drenge og piger i årgang 2000 – 2005 lørdag d. 27 februar kl. 10.00

Så er foråret på vej og fodboldsæsonen starter. Nu skal vi i gang med at træne og spille udendørs. “Det bliver fedt”. Der er nytårsappel på banerne ved klubhuset på skaldhøjvej 3, 8981 Spentrup. Appellen er fælles for både piger og drenge. Vi starter med ca. en times let træning på banerne. Herefter inviterer vi spillere (- og forældre) på en forfriskning i hallen. Vi vil bl.a. bruge lidt tid til at informere spillere og forældre om den kommende sæson, generel info mm.

2000 – 2005             Klokken 10.00 til kl. 11:00

Alle vore trænere er klar til at tage imod såvel gamle som nye spillere, til en let gang træning, og lidt information om den kommende fodboldsæson. Forældrene kan glæde sig til at tilbringe nogle timer sammen med deres børn i Spentrup IF hver uge – de vil få det sjovt, og vi mener det, når vi siger, at fodbold i SIF handler om leg, glæde, kammeratskab og oplevelser!

Nytårsappel i Spentrup IF fodbold for både drenge og piger i årgang 2006 – 2011 lørdag d. 12 marts kl. 10.00

Så er foråret på vej og fodbold sæsonen starter. Nu skal vi i gang med at træne og spille udendørs. “Det bliver fedt”. Der er nytårs appel på banerne ved klubhuset på skaldhøjvej 3, 8981 Spentrup. Appellen er fælles for både piger og drenge. Vi starter med ca. en times let træning på banerne. Herefter inviterer vi spillere (- og forældre) på en forfriskning i hallen. Vi vil bl.a. bruge lidt tid til at informere spillere og forældre om den kommende sæson, generel info mm.

2006- 2008               Klokken 10:00 til kl. 11:00

2009 – 2011             klokken 10:00 til kl. 10:30

Alle vore trænere er klar til at tage imod såvel gamle som nye spillere, til en let gang træning, og lidt information om den kommende fodboldsæson. Forældrene kan glæde sig til at tilbringe nogle timer sammen med deres børn i Spentrup IF hver uge – de vil få det sjovt, og vi mener det, når vi siger, at fodbold i SIF handler om leg, glæde, kammeratskab og oplevelser!

Træner søges

Drømmer du om at blive den næste Guardiola, Laudrup eller Mourinho eller har du bare mod på og lyst til at hjælpe børn og unge i Spentrup IF med at dyrke deres store interesse, så læs mere herunder:

Spentrup IF Fodbold er en traditionsklub der, såfremt det er muligt, ønsker et hold i hver årgang, fra de yngste spillere helt op til senior. Vi har en god tradition for at supplere vores seniorhold med spillere fra “egen avl”, der har spillet i klubben siden de var helt små. Derfor går vi højt op i, at det først og fremmest skal være sjovt at spille i Spentrup IF Fodbold, samtidig med man lærer en masse. Vi er ikke en SFO ordning, men der skal være plads til alle.

Vores nye trænere og assistenter bliver hjulpet godt på vej af de mere erfarne trænere, lige som vi lægger stor vægt på det sociale mellem holdene og trænerne.

Vi søger både trænere og assistenter, så har du mod på at hjælpe til eller vil du blot smage på trænergerningen så kontakt Jacob Knudsen på jacobtersted@jubii.dk

Alle er velkomne og alder er ingen hindring. Du skal blot være ansvarsbevidst og bevidst om det at være rollemodel for en masse unge mennesker. Derudover skal du være opmærksom på at du er Spentrup IF Fodbolds ansigt udadtil, hvad enten det er i dialog med forældre eller til udebanekampe.

Vi glæder os til at høre fra dig

Inspirationskursus for ungdomstrænerne i Spentrup IF fodboldafdeling

Lørdag den 11.4. gennemgik en del af vores ungdomstrænere et super godt inspirationskursus.

Der var praktiske øvelser, som trænerne mærkede på egen krop, og alle gik hjem med en god oplevelse, og nogle gode træningsøvelser, som der kan bruges i træningen. 

Flere ønskede forløbet gentaget, og det sætter vi naturligvis i gang, og håber på endnu flere deltagere næste gang.

en stor tak tak Jens Markussen, som var den perfekte instruktør for os, og tak til alle som deltog.