Vælg en side
Spentrup IF

Spentrup IF2018/01/17 @ 19:33

Der er lagt i kakkelovnen til det helt store MGP-brag, når v…
Spentrup Fitness

Spentrup Fitness har delt Spentrup Cykelmotions video.2017/03/01 @ 22:49

Spentrup IF Håndbold

Spentrup IF Håndbold2018/01/12 @ 15:20

HJÆLPERE TIL CAFETERIET SØNDAG D. 14/01-18

Spentrup Byfest

Siden som fortæller DIG alt om byfesten i Spentrup, så DU kan se hvad DU ikke må gå g…

Forening

Gratis kaffe i hallens cafeteriaområde

Nu er der åbnet op i det gamle cafeteriaområde. Vores gode halbestyrer, Flemming, har istandsat lokalet og halbestyrelsen har købt nye borde og stole, så det nu er meget mere indbydende.

Vi opfordrer derfor til, at du bruger lokalet – og benytter dig af muligheden for at nyde en gratis kop kaffe efter træning, eller bare når du kommer forbi hallen

Vi har sat en kaffeautomat op, og der er mulighed for at købe en vand eller en chokoladebar

Billedetekst: Jan, Sander, Mona og Jacob nyder en kop kaffe efter bestyrelsesmøde onsdag aften

 

Sander: Jeg er med for at dyrke sammenholdet

”En formand der vil fællesskabet,” sådan beskrives Sander Fløj Lindegren, der siden 2015 har besiddet posten som formand i vores forening.

”Jeg får et smil på læben, hver gang jeg ser hallen. Jeg glæder mig altid til at komme herop. Det bringer gode minder, og så er der altid god stemning,” siger Sander Fløj Lindegren.

Når man støder ind i Sander i hallen, så møder man en venlig og imødekommende formand, han hilser altid pænt på en og er klar til en snak om hallen, foreningen eller hus, job og have.

En favoritværdi

I foreningen har vi fire værdier, som vi arbejder ud fra. Det er anerkendelse, udvikling, fællesskab og tryghed. Vi har spurgt formanden om hans favoritværdi:
”Der er ingen tvivl, fællesskab, det er min favoritværdi. De andre er også vigtige, men for mig kommer de i anden række. Hvis vi har et stærkt sammenhold og et godt fællesskab, så følger udvikling og tryghed med.”

Kæmper for det han tror på

Sander er en ”foreningens mand”, han tror på, at Spentrup Idrætsforening har meget større potentiale, end det foreningen præsterer lige nu.

”Der er mange stærke frivillige kræfter, der har lyst til at udvikle foreningen. Vi er ingenting uden frivillige, og det er vigtigt, at vi er så mange, der yder en indsats. Det er så fedt at være med til at skabe og dyrke det sammenhold, som opstår, når vi er fælles om noget – det er derfor, jeg er med,” siger Sander.

Så er der ved at være ferie tid og det vil derfor ikke være muligt at få lagt program i fitness centret i uge 28-29-30-31 og 32

Vi vender stærkt tilbage i uge 33.

God sommer til alle.

Bestyrelsesmedlemmer

Hej alle

Som i sikkert ved nærmer vi os med hastige skridt 2017
&
dermed også generalforsamlingen for Hovedforeningen i Spentrup IF.
Da vi der sidder i bestyrelsen tilstræber at lave en så god Idrætsforening som muligt og tilgodese så mange som muligt ønsker vi at få dig med i bestyrelsen.
Så er du personen der har idéer til forbedringer/ nye tiltag og har du ca. en aften om måneden til dette så må du gerne tage fat i Sander på 31200932 eller pr.
E-mail sander@lindegren.dk

Klik og download filen her (bestyrelsesmedlemmer.pdf, PDF, 322KB)

Hoved sponsor

logo_sparkron

logo_sparkron

Guld sponsor

Randers Sport_RSC_Randers City

Revisions firmaet Ole Vestergaard

HC_farver_logo

Sport Direct, Randers

Østjydsk Bank - Spentrup