Vælg en side

Nyheder Gymnastik

 

Lars, ‘Tak for dit overskud’

Vores gymnastiktræner for mini- og maxi-springer, Lars Bjerre-Harpøth, fik i ugens løb overrakt anerkendelsesprisen ‘Tak for dit overskud’, som uddeles af GF Forsikring.

Hvorfor fik Lars prisen? GF skriver sådan om Lars:
“Lars gør et kæmpe arbejde for de små springgymnaster i Spentrup IF, hvor han hver mandag sørger for højt humør og glæde med først Mini-springerne og bagefter Maxi-Springerne. Lars er utrættelig, har selv to børn og krævende fuldtidsjob med mange kilometer på landevejen, inden han folder sig ud i hallen.”

Modtagerne af anerkendelsesprisen er nomineret af folk i lokalsamfundet via GF’s hjemmeside, og den endelige udvælgelse af modtagere har bestyrelsen i GF Forsikring stået for. Ud over diplomet følger et lille beløb, som GF Forsikring har doneret.

Vi siger stort tillykke til Lars. Vi er både stolte og glade for, at han er en del af Spentrup Idrætsforening: Tak for din indsats og dit overskud!

Gymnastiksæsonen starter i uge 36

Gymnastiksæsonen starter i uge 36.

Vi glæder os til at se en masse glade gymnaster, unge som gamle.

I år tilbyder vi:

Far-Mor-Barn
Børnebanden (Børnehavebørn)
Dance’n Fun (0. – 4. klasse)
Showdance (fra 5. klasse)
Minispringer (0. – 1. klasse)
Maxispringer (2. – 5. klasse)
Mini dansemus (4 – 6 år)
Pilates
Interval / Cirkel træning
Zumba
Piloxing / Bodytoning / Zumba
Yoga
Senior mix

Tilmelding under Gymnastik.
Fælg også med på facebook https://www.facebook.com/SpentrupIfGymnastikafdl/

Prøv spinning i Spentrup

Hej Alle.
Der vil lørdag d.30/01/16 være mulighed for at prøve spinning i Spentrup IF.
Det vil foregå i Spentrup hallen i spinning lokalet fra kl.10.30 til 12.00.
Dette er en prøvetime, som er gratis.
Timen henvender sig til dem, som aldrig har kørt spinning før, men det er også ok, hvis
man har prøvet en eller to gange og vil prøve igen.
Vi starter helt fra bunden med indstilling af cyklerne og kører derefter en let omgang på 20 til 30 min. og derefter en let udstrækning.
Der er plads til 12 personer, og er man tilmeldt Spentrup IF, kan man booke sig på hjemmesiden SPENTRUP IF under booking Indoor cycling.
Ellers kan man booke sig ved mig ved at ringe 28402491.
Tag din nabo under armen og kom og prøv.

Mvh. Flemming og Lars

GYMNASTIKOPVISNING SØNDAG DEN 22 MARTS

Så nærmere tiden  sig for at, vi skal have årets store gymnastikopvisning, som jo er en dejlig tradition i Spentrup Hallen. Vi repræsenterer alle aldre da vi som noget nyt i år også har vores seniorer med.  Derudover har vi vores Familie hold; Børnebanden; Latin mix;  Minispringere;  De få men grå.

Kom i god tid så alle er på pladserne kl. 10.00 når vi starter ( dørene åbnes kl. 9.15 )

Billetterne købes ved indgangen til den nette sum af 50.00 kr. ( kontant )

Dette incl. Kaffe, The, Saftevand og KAGE

Gratis indgang for børn under 15 år

Cirkel træning

Spentrup IF fitness og gymnastik  vil gerne tilbyde alle vores medlemmer med fitness abonnement muligheden for at prøve cirkel træning 10 torsdage i januar – februar og marts med opstart torsdag d. 8 – 1 – 2015 kl. 19.00 til 19.45 i skolens gymnastiksal.

98% af træningen vil udelukkende være med din egen kropsvægt, derudover vil der blive brugt step bænke samt små håndvægte.

Holdet har 25 pladser pr. gang og man skal derfor booke sig hver gang for at kunne deltage på holdet. Man booker sig ved at gå på www.spentrupif.dk og derefter ind på booking der vælger man aktiviteter gymnastiksal og til sidst cirkel træning.

Instruktør. Marianne Mertz

Pilates forår 2015

Der er nu oprettet pilates hold til forår 2015 med start mandag d. 5 – 1 – 2015 Kl. 18.30 til 19.30 for øvede og Kl. 19.30 til 20.30 for begyndere. Holdene kører til udgangen af april måned. Tilmelding  har du et fitness abonnement skal du blot kontakte Marianne Mertz på 21439188 eller Kurt Larsen på 29496014 for at komme på det ønskede hold. Er du ikke medlem kan du købe et pilates eller et fitness abonnement over Spentrup idrætsforenings hjemmeside.