Vælg en side

”En formand der vil fællesskabet,” sådan beskrives Sander Fløj Lindegren, der siden 2015 har besiddet posten som formand i vores forening.

”Jeg får et smil på læben, hver gang jeg ser hallen. Jeg glæder mig altid til at komme herop. Det bringer gode minder, og så er der altid god stemning,” siger Sander Fløj Lindegren.

Når man støder ind i Sander i hallen, så møder man en venlig og imødekommende formand, han hilser altid pænt på en og er klar til en snak om hallen, foreningen eller hus, job og have.

En favoritværdi

I foreningen har vi fire værdier, som vi arbejder ud fra. Det er anerkendelse, udvikling, fællesskab og tryghed. Vi har spurgt formanden om hans favoritværdi:
”Der er ingen tvivl, fællesskab, det er min favoritværdi. De andre er også vigtige, men for mig kommer de i anden række. Hvis vi har et stærkt sammenhold og et godt fællesskab, så følger udvikling og tryghed med.”

Kæmper for det han tror på

Sander er en ”foreningens mand”, han tror på, at Spentrup Idrætsforening har meget større potentiale, end det foreningen præsterer lige nu.

”Der er mange stærke frivillige kræfter, der har lyst til at udvikle foreningen. Vi er ingenting uden frivillige, og det er vigtigt, at vi er så mange, der yder en indsats. Det er så fedt at være med til at skabe og dyrke det sammenhold, som opstår, når vi er fælles om noget – det er derfor, jeg er med,” siger Sander.

Menu 1
Menu 2