Jeg er kommet i bedre form ved at hygge

På Gi’ den gas-holdet går en masse motiverede medlemmer. De mødes et par gange om ugen i otte uger for at træne varieret og sammen. De trodser dårligt vejr og træner (næsten) altid udendørs.

Gi den gas er en af foreningens nye tiltag, og det har været en stor succes. Lige nu kører anden omgang, og her er Sanne Ankerstjerne en af deltagerne. Kommunikationsudvalget har stillet hende et par spørgsmål:

Hvorfor meldte du dig til Gi’ den gas?

Først og fremmest fordi jeg gerne ville komme i bedre form. Derfor er fedt, at man kommer uden for og rører sig sammen med andre, som ikke er helt som en selv.

Hvad har Gi’ den gas betydet for dig?

Jeg er kommet i bedre form. Og så er jeg begyndt at røre mig mere – Det er fedt, at det også har en virkning ved siden af den planlagte træning. Det har også været fedt at lære så mange nye at kende. Vi hygger os helt vildt, samtidig med at vi gi’r den gas!

Hvad har din bedste oplevelse med Gi’ den gas været?

Jeg kan rigtig godt lide det, at vi laver noget nyt hver gang. Så tænker man ikke: “Årh, det gider jeg bare ikke igen!”. En anden ting som jeg sætter stor pris på, er vores tre instruktører. De bidrager hver med sit, og de er super gode til at skabe motivation på holdet – selv når der er koldt og vådt. En tredje ting jeg også synes er sjovt er, at vi er forskellige steder. En dag er vi oppe i hallen, en anden dag er vi på fodboldbanen og en tredje dag er vi i skolegården. Jeg synes, at det er sjovt, når vi er i skolegården, så kan vi kan løbe rundt og lege, som da vi var små – selvom vi jo er en flok voksne!

Hvordan har fællesskabet på holdet været?

Jeg synes, at fællesskabet på holdet har været rigtig godt. Det er det bedste ved Gi’ den gas! Vi er allesammen forskellige, hvilket bare gør træningen endnu federe.

Hvorfor tror du at Gi’ den gas har oplevet så stor opbakning?

Jeg tror at en af grundene til at Gi’ den gas har oplevet så stor opbakning er, at man kan komme som man er. Om du endnu ikke er fyldt 18, på min alder eller lidt ældre er ligegyldigt, og det er en af de ting, som jeg synes er rigtig fedt! Der er garanti for sved på panden og smil på læben!