Fodbold


Ungdomsafdelingen:
SIF fodbold er pt. repræsenteret med alle årgange fra U7 til U13. Efter sommer er
der spillere til at starte U6 op også, og en træner er på plads.
Desværre har vi i 2021 stadig været ramt af corona. Den årlige tur for vores
ungdomshold til Ikast-Cup, blev desværre heller ikke til noget I år. Alligevel har det
været et år med mange gode oplevelser, og vi holder afslutning for ungdomsholdene den 26/6, hvor der er arrangeret forskellige aktiviteter, hyggekampe, lidt
mad og drikke samt overnatning for U10/U11/U12 og U13 i hallen.

Seniorafdelingen:
Spentrup IF har to 7-mands damehold, der er meget selvkørende, og som klarer sig
fint i deres række. Herresenior måtte desværre trække sig fra turneringen i foråret
grundet stort frafald, men et stort arbejde af de tilbageværende spillere betyder, at
de igen er tilmeldt turneringen efter sommerferien. Endelig er der to old-boys hold,
der også er selvkørende.

Generelt
Leif har skaffet nye mål og net, så anlægget står flot hele vejen rundt. Den daglige
”drift” fungerer nogenlunde, men vi mangler desværre hænder til opgaverne i
udvalget – det er svært at rekruttere nye frivillige. Gode ideer til rekruttering
modtages gerne!

Fitness

Cykelmotion

Året var præget af corona og vi nåede aldrig rigtigt at komme i gang før det var slut.

Alle sociale ture og aktiviteter var lukket ned både harzen og andre ture var ikke et emne.

Vi sluttede sæsonen af uden den store festivitas.

CrossFit

Året gik covid 19 og hvad der måtte følge med dette. Vi flytte træning udenfor hvilket blev taget rigtig godt i mod i starten samtid blev der lavet et hold for familien CrossFit hvilket var en kæmpe succes med over 30 deltager af både børn og voksen.

Vi må dog også erkende at vi har manglet specielt et telt hvor vi kunne træne i, mange af vores medlemmer søgte til Randers hvor der var mulighed for at trænes i et telt på en regnvejrsdag dag, lige leds opleves at der er lidt mangle på respekt på Crosfitt rummet, der er ofte beskidt efter man har gået på gulvet med jord på, så vi glæder os rigtig meget til den nye hal og de nye faciliteter der kommer, vi start op igen efter sommer ferien med fuld energi med hold tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Spinning

Vi har været lukket ned stort set hele tiden vi nåede dog lige at komme i gang inden jul for så at blive lukket ned igen.

Flemming er den eneste der kører inden ferien ellers starter vi op i August.

Spentrup IF Fitness Center

Sæsonen 2020 i vores fitnesscenter blev på alle måder underlig. Covid-19 pandemien lagde sin klamme hånd over sæsonen. Først var centeret åbent, så lukket, så åben og endte året med at være lukket. Det blev med andre ord et år, hvor det ikke var let at lave holde sig i form ved besøg i fitnesscenteret. Heldigvis havde vi vores Facebook side, hvor de mange forskellige ændringer nemt kunne kommunikeres.

Året 2020 startede ellers med høj cigarføring ved et stort åbent hus i fitness og gymnastik den 4. januar. Det var et super arrangement, hvor alle besøgende kunne prøve de forskellige hold zumba, yoga, hop dig glad, gi den gas og tab dig, crossgym, spinning samt prøve maskinerne i fitnesscentret, derudover var der instruktører til at fortælle om senior idræt, cykel motion samt tri … og der var virkelig mange besøgende.

Men efter Mette Frederiksens lukning af hele Danmark den 11. marts., så lukkede vi allerede dagen efter fitnesscenteret ned. Men lukningen varede kun 3 måneder, hvorefter vi igen kunne åbne med en lang række restriktioner. Vi fik rykket maskiner og bænke rundt, afspærret maskiner for at overholde afstandskrav, sat ekstra rengøring i gang og indført strenge regler med, at alle selv grundigt skulle rengøre alle kontaktflader på træningsudstyr, maskiner og vægte efter brug, ved at sprøjte med desinficeringsvæske og tørre af med papir. Men alle var tilfredse … igen kunne give den gas i fitnesscenteret, selvom det var blevet lidt mere bøvlet.

Glæden varede frem til 11. december, hvor Spentrup IF igen måtte indstille alle indendørs aktiviteter pga. de nyeste retningslinjer fra myndighederne … og dermed sluttede året med et lukket Spentrup IF Fitness Center. Med andre ord en mærkelig og underlig sæson, men vi er vildt glade og taknemmelige for den forståelse og støtte, som vore medlemmer har udvist … det har gjort alt bøvlet værd.