Vælg en side

Klik og download filen her (104481-Spentrup-Byfest-plakat-50x70cm-LOWRES.pdf, PDF, 1.17MB)

Byfesten er sjovt arbejde

Det er et enigt festudvalg, der nærmest i kor siger: ”Det var en megafed oplevelse sidste år,” det siger de om jubilæumsfesten med liveband, der gik over alle forventninger. Tingene klappede og Peter og de andre kopier var ret tilfredse, da de gik derfra. Eventudvalget består i år af fire medlemmer, som er dem, der koordinerer og arrangerer byfesten. Byfesten er i 2018 i uge 21.

 

Forberedelserne starter året før

Forberedelserne til byfesten startede allerede i slutningen af 2017, hvor udvalget mødes for at lægge hovederne i blød til den store festweekend.

”Udover alle de sjove ting, hvor vi skal finde på, hvad der skal ske, så er der en bunke praktiske opgaver, vi som udvalg også skal håndtere,” siger Rikke Bahnsen.

Det er nemlig ikke altid helt så let, som det ser ud til, når der skal arrangeres byfest i Spentrup. Der skal søges om at lukke vejene omkring hallerne, brandmyndighederne skal godkende bordopstilling i hallen og så skal der søges spiritusbevilling. Det er blot et par af de praktiske opgaver, som følger med.

”Heldigvis har vi de tidligere år haft en del frivillige hænder, som hjælper til, når byfesten nærmer sig. Det er vi meget taknemmelige for. Uden dem, ville det være uoverskueligt og helt umuligt. Håber, at lige så mange bakker op i år,” siger Rikke Bahnsen.

Selvom opgaverne er mange og udvalget stort set ikke laver andet i ugerne op til byfesten, så er det hele arbejdet værd.

”Det er fedt at arrangere en fest, hvor man kan se, at folk hygger sig. Og så hjælper det en hel del, at vi i udvalget er en gruppe, hvor vi også hygger os, selvom det er hårdt arbejde,” siger Rikke Bahnsen.

Menu 1
Menu 2