130 sorte og grønne seniorer samlet

Når 130 seniorgymnaster mødes i en hal, så sker der magi. Den 1. november bød Senior Mix fra Spentrup gymnaster fra Ikast velkommen i Spentrup Hallerne

”Efter flere henvendelser fra mine gymnaster fra Ikast, blev ideen endelig til virkelighed,” siger Karin, Instruktør fra Ikast.

Det var et dejligt syn, da 130 gymnaster i sorte og grønne trøjer, blandende sig med hinanden. Den times træning fløj forbi med højt humør og smil, da de to trænere Grethe og Karin på skift underviste de friske seniorer. Ikke nok med de mange smil, var der også grin og latter under træningen, måske fordi der både skulle kombineres ben og arme på samme tid.

”Hurtigt kunne vi opleve, at både Spentrup og Ikast seniorer er dygtig til at snakke og lave gymnastik samtidig. Det kan vel kun skyldes, at grundformen er i top” siger hun.

Efter træningen blev der på 20 minutter, dækket op til alle de 130 deltagere. Der blev serveret en masse lækkerier såsom brød, kaffe, kage og selvfølgelig en lille skarp. Til sidst sluttede de af med en fællessang.

Det var så stor en succes for både trænerer og gymnaster, at de aftalte en træning mere til næste år, men denne gang i Ikast. Det var tydeligt at se, hvor stor en fornøjelse det var for de to trænere at undervise så mange livsglade og energiske seniorer.

”Vi ved også, at det har været et stort stykke arbejde for Karin og Grethe, tak for det. Nu glæder vi os til, at få besøg af Spentrup IF,” sådan lød en besked fra Erik og Ellen Østergaard fra Ikast.