Vælg en side

Facebook-forening

Spentrup IF
Spentrup IF har tilføjet 5 nye billeder.2018/11/03 @ 14:01
Prøv lige at tag et kig på dem her! 130 seniorgymnaster i hallen. Det er Grethe og hendes søster Karin, der har samlet deres to hold fra Spentrup og Ikast til et enormt.
Efter en hård, men sjov omgang med sved på panden, havde søstrene sørget for kaffe og rundstykker til alle motionisterne. Fremragende arrangement! 🏋️‍♀️ #spentrupif
Spentrup IF
Spentrup IF2018/10/15 @ 15:30
STOOOP! 🛑 Det var umuligt at holde sig tilbage, da vi tog billede til årets SIF-julekalender. Planen var at håndbold- og fodboldspillerne skulle løbe imod kameraet - men først på NU!. Den plan blev pænt meget ødelagt af ivrige medlemmer 😅😅
Når vi kommer tættere på jul 🎅🤶 kommer kalenderen til salg - og ja, vi fik taget et godt billede
Spentrup IF
Spentrup IF
Spentrup IF har tilføjet 17 nye billeder.2018/10/14 @ 16:25
Kommunikationsudvalget har sat gang i projektet "Her er SIF", hvor de besøger foreningens hold og aktiviteter for at vise dem i billeder og små videoer. Første besøg var hos vores unge fodboldholds træning torsdag aften
Hvem skal de besøge næste gang?
Spentrup IF
Spentrup IF har tilføjet 5 nye billeder.2018/09/24 @ 19:35
Det at se dansepigerne på et af idrætsforeningens dansehold udvikle sig, er noget af det allervigtigste for de tre trænere Tenna, Julie og Emilie. Men især den glæde det giver igen gør, at trænerne møder op i hallen torsdag efter torsdag – de får faktisk selv en helt masse energi med der fra.
”Det giver smil på læben at se pigerne, når vi selv kommer hjem fra en lang og hård skoledag på gymnasiet,” siger de tre trænere.
I går kom to af pigerne med kage – og det er netop sådanne små ting, der er med til at gøre det fantastisk at være frivillig træner.
”Vi nyder pigernes selskab, og har plads til endnu flere – kom gerne og vær med på en prøvetime en torsdag fra 16:30-17:30, pigerne går i 3 og 4 klasse,” - siger Tenna.
-Kæmpe like her fra!
Spentrup IF
Spentrup IF2018/09/15 @ 7:45
Den anden i foreningen, der er nomineret til Årets frivillige, er Jacob. I begrundelsen til hans nominering står blandt andet:
"Han er en ildsjæl om nogen. Han er primus motor i kommunikationsudvalget, og har sindssygt mange gode idéer."
Har du stemt på ham?
https://frivilligdagen.dk/de%20nominerede/jacob/

Frivilligværket Randers
Spentrup IF
Spentrup IF
Spentrup IF2018/09/13 @ 15:00
YES! Årets frivillige - Hele to af foreningens frivillige er nomineret til årets frivillige i Randers. Ann er den ene, i begrundelsen for hendes nominering står der blandt andet:
'Ann har nu i flere år været frivillig i Spentrup IF (Nu også formand). Har været og er stadig instruktør for Teen Fit (byens ungdom) samt ivrig deltager og træner i byens løbeklub (også gennem mange år)'
Stem på hende her: https://frivilligdagen.dk/de%20nominerede/ann-holmgrun/

Frivilligværket Randers
Spentrup IF
Spentrup IF
Spentrup IF2018/09/02 @ 11:56
Trine gjorde det sku!
I løbet af denne uge har vi delt klubbladet rundt i Spentrups postkasser. Vi har gjort os umage og skrevet gode og ultralokale historier om de ting og sager, som vi sammen har gang i idrætsforeningen. Læs om Trine, udvikling og nye frivillige. Bladet er også fyldt med gode billeder fra fodboldafslutning, cykelmotion og meget mere.

Vi håber, at i vil bladre klubbladet igennem og hvis ikke læse, så kigge billeder 🙂
Menu 1
Menu 2