Vælg en side

Om Spentrup IF

Spentrup I.F. (SIF) blev stiftet den 22. april 1942 af en kreds af initiativrige unge mennesker i den dengang lille by Spentrup nord for Randers. Da det skete under 2. verdenskrig foregik udfoldelserne i starten i det små med lidt håndbold og fodbold under meget primitive forhold.

I begyndelsen af halvtredserne flyttede baneformand Chr. Henriksen til Spentrup. Han fik for alvor sat gang i fodbolden i Spentrup, og der blev tilmeldt et par seniorhold og drengehold til JBU’s turnering. Omklædningen til kamp og træning foregik enten i en nabogårds lade eller på skrænterne ved banerne, som blev lejet hos en gårdmand for en beskeden sum penge og for et par år ad gangen. Allerede i 1955 etablerede kommunen en ny bane til foreningen, men inden tilsåningen skulle banen frigøres for sten, og det foregik med håndrivning af ca. 20 mand hver aften i en hel uge.

I 1956 fik klubben – takket være 3000,- kr. fra kommunen og 3.000,- kr. fra foreningen – bygget et stråtækt klubhus – i øvrigt med hjælp fra mange af byens borgere.

Siden er det gået stærkt og i dag har klubben 2 haller og ca. 1100 medlemmer

Menu 1
Menu 2