Vælg en side

”Jeg har en ide,” sagde Rikke Bahnsen – ”hvad med at invitere til MGP-fest?”

”God ide! Vi fylder hallen med børn og dækker op til forældrene i cafeteriet,” svarede halinspektør, Flemming.

”Ja, men vi skal også have storskærm, discolys og højt musik,” bød Frederik Steffensen ind med.

Og sådan gik det til, at Spentrup IF i lørdags kunne holde MGP-fest for 130 af Spentrup og omegns børn.

Storskærm, bod og ansigtsmaling

Inden selve showet, som blev vist live på en 4×6 meter-stor storskærm, var der diskotek, hvor børnene slog sig løs på dansegulvet.

I cafeteriaområdet kunne forældrene, som der var næsten lige så mange af, mingle og hygge sig med hinanden over en kold øl eller lun kop kaffe.

”Stemningen var helt i top, og tusind tak til de frivillige, der hjalp med oprydning, samt bemandede boden og billetsalg,” siger Rikke Bahnsen.

I boden var der salg af øl, vand, popcorn, slik, slushice og hotdogs. Og et par af de unge frivillige tog initiativ til ansigtsmaling.

Tak til de frivillige

Det er netop det, at der var så mange frivillige hænder, der bakkede op om arrangementet, der gør, at de fire arrangører, Rikke, Frederik, Anette og Marie har mod på at gøre det igen en anden gang.

”Vi er så glade for den opbakning, som vi fik ved det her arrangement, som vi i bund og grund brugte til at teste og øve os – næste gang skal vi måske arrangere en ungdomsfest eller noget helt andet, hvem ved?” Siger Rikke Bahnsen.

Og fælles fra de fire arrangører lyder det:

”Tusind tak for hjælpen til de frivillige der hjalp os med at passe bod og billetsalg. Tak for indsamling af sponsorgaver og ikke mindst TAK til alle jer børnefamilier, der støttede op om arrangementet. Det var for vildt!”

Tak til følgende sponsorer:
Super Brugsen Spentrup
Elka Labels
Vennelyst Bageren
Bauhaus
Taarnly Blomster
Jysk
Petworld
Spar Kristrup
Vesterport Cykellager
Rema 1000 Helsted
Sport 24
Silvan
Helsted Slagteren
Randers Regnskov

 

 

 

Menu 1
Menu 2