Vælg en side

Oversigt

NYT: Gi’ den gas 8 uger

Start allerede i uge 34.

Vi træner/tilbyder:
– 8 ugers træningsforløb
– Forskellige varierende trænings former
– Udendørstræning
– Kostvejledning – de 10 kostråd
– 2 gange om ugen.
– Vejning i forbindelse med træning

Mødested: Spentruphallen

Børnebanden

Børnebanden er holdet, der henvender sig til børn der går i børnehave. Børnebanden er en time, hvor vi har det sjovt med hinanden og bevæger os sammen. Børnene får udfordret deres motorik og krop gennem forskellige sjove lege og redskabsbaner. På børnebanden går børnene selv til gymnastik. Som forældre kan man vente i hallens gamle cafeteria område.

Familie holdet (Far – Mor – Barn)

En times kvalitets-tid for forældre og barn, hvor børnene gennem leg og bevægelse på redskaber for mulighed for at udfolde deres motoriske færdigheder og kropsbevidsthed. Vi skal synge, lege med bolde, faldskærm og ærteposer m.m.

Springholdet

Springholdet er for dig som elsker at bevæge sig og har fart over feltet. Du vil blive udfordret gennem de mange spring stationer vi vil præsentere dig for i træningen.
Der vil være springstationer på forskellige niveauer og holdet bliver delt op alt efter det enkeltes barns niveau.
Så er du ny indenfor spring eller vil du udvikle dig yderligere er springholdet lige noget for dig.
Følg med på 

Mini Dancemus

Er du en danse og musikglad pige der går i børnehave, så er her holdet til dig.
På holdet Mini dansemus danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP/pop-musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med leg og kropsbevægelse. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af sjove dansetrin.
Danseholdet er af ca. 45 minutters varighed og er uden forældre.
Vi glæder os til at se jer og have sjove stunder sammen.

Pilates

Pilates er en effektiv træningsform med fokus på muskelstyrke, stabilitet og udholdenhed. Træningen udføres med kropsvægt og få simple redskaber. Øvelserne udføres med fokus på kvalitet og med inddragelse af åndedrættet. Du opnår en sund kropsholdning, stærk kropskerne og øget kropsbevidsthed.
Alle kan være med til pilates – uanset skavanker, form og alder. Pilates er for dig med ryg-, nakke- og bækkenproblemer eller dig som bare gerne vil styrke dine muskler og forebygge fremtidige gener. ”

Power Girls

Vi sørger for et hold med god atmosfære, og med en masse god dans. Vi sikre os at alle piger kan følge med på det niveau vi sætter, og vi vil gøre os umage i vores fokus på power og energi i dansen.

Senior Mix

Seniormix er der, hvor man giver sig selv en fri time med motion og socialt samvær. Vi tager en tur rundt i kroppen, så man føler, at kroppen er til men på en sjov og god måde. Der er altid plads til en pause og en snak. Håber det giver dig og din nabo lyst til at være en del af dette hold.
VI SES – Grethe

Showdance fra 5. klasse

For piger fra 5. klasse og op, der elsker at danse og fyre den max af til fed musik. Alle er velkomne her på showdance

Yoga

Yoga i Spentrup er for alle…. Holdet er et “åbent hold”, så her er plads til både nybegyndere og øvede. Hver gang vil der også være et ”Tema”, der vil blive anført i bookingkalenderen.
Udgangspunktet er Hatha yoga som er den fysiske Yoga, men vi kommer også omkring Yin, Restorativ, Flow og Power yoga.
Yoga giver energi, overskud og afspænding, og kan dyrkes af alle, uanset køn, alder og fysisk form. Vi vil grundigt gennemgå de forskellige øvelser, og du vil blive udfordret på stræk, styrke og balance.
Formålet er at opnå ro og harmoni i krop og sjæl.
Vi har det udstyr vi skal bruge, men tag gerne din egen måtte og tæppe med, og en ekstra trøje til afspændingen til sidst.

Menu 1
Menu 2