Vælg en side

Oversigt

Børnebanden

Børnebanden er holdet, der henvender sig til børn der går i børnehave. Børnebanden er en time, hvor vi har det sjovt med hinanden og bevæger os sammen. Børnene får udfordret deres motorik og krop gennem forskellige sjove lege og redskabsbaner. På børnebanden går børnene selv til gymnastik. Som forældre kan man vente i hallens gamle cafeteria område.

Dance ´n Fun

Dance´n and Fun er et dansehold for både drenge og piger i 0.-3. klasse med plads til både dans og leg. Vi vil gennem året øve ca. 3 danse til rytmisk musik, som vi skal opvise senere på året. Vi glæder os til at se jer til en masse dans og hygge

Far – Mor – Barn

En times kvalitets-tid for forældre og barn, hvor børnene gennem leg og bevægelse på redskaber for mulighed for at udfolde deres motoriske færdigheder og kropsbevidsthed. Vi skal synge, lege med bolde, faldskærm og ærteposer m.m.

Interval/cirkeltræning

Her arbejder vi med forskellige interval øvelser mest på tid, så alle kan være med. Så det er ikke vigtigt, hvor mange gentagelser man tager, da det er tiden der bestemmer. Vi bruger forskellige redskaber, så vi får styrket musklerne, vi laver høj pulstræning, så vores kredsløb kommer på arbejde. Vi kommer hele kroppen igennem, og som regel er lattermusklerne rørt ligeså meget som resten af kroppen

Maxi Springer

Holdet hvor vi springer/ hopper mere og får endnu mere fart på. Vi laver større og flere spring i sikre opstillinger og mange flere for øvelser.
Vi bygger på det vi allerede har lært fra mini springer eller lære dig det som er helt ny inden for spring, kom bare her er plads til alle
Følg med på 

Mini Dancemus

Er du en danse og musikglad pige der går i børnehave, så er her holdet til dig.
På holdet Mini dansemus danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP/pop-musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med leg og kropsbevægelse. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af sjove dansetrin.
Danseholdet er af ca. 45 minutters varighed og er uden forældre.
Vi glæder os til at se jer og have sjove stunder sammen.

Mini Springer

Her er holdet hvor vi skal have fart på og så skal der springes. Vi skal lære at springe i sikre opstillinger og i trygge rammer, så den enkelte kan udfordre sig lige så meget, som man vil. Vi vil arbejde med forskellige opstillinger og med for-øvelser, som gør os i stand til at tage det næste spring. Vi skal også arbejde med at styrke kroppen, så vi kan springe. Vi glæder os til at se en masse minispringere.
Følg med på 

Pilates

Pilates er en effektiv træningsform med fokus på muskelstyrke, stabilitet og udholdenhed. Træningen udføres med kropsvægt og få simple redskaber. Øvelserne udføres med fokus på kvalitet og med inddragelse af åndedrættet. Du opnår en sund kropsholdning, stærk kropskerne og øget kropsbevidsthed.
Alle kan være med til pilates – uanset skavanker, form og alder. Pilates er for dig med ryg-, nakke- og bækkenproblemer eller dig som bare gerne vil styrke dine muskler og forebygge fremtidige gener. ”

Piloxing/Bodytoning/Zumba

Dans med bløde bevægelser til skøn musik. Lidt temposkift med piloxing, som er en blanding fra boksning og pilates. Bodytoning til yderligere styrkelse af kroppens muskler, både med og uden redskaber.
En afvekslende time krydret med god musik. Alle kan være med.

Power Girls

Vi sørger for et hold med god atmosfære, og med en masse god dans. Vi sikre os at alle piger kan følge med på det niveau vi sætter, og vi vil gøre os umage i vores fokus på power og energi i dansen.

Senior Mix

Seniormix er der, hvor man giver sig selv en fri time med motion og socialt samvær. Vi tager en tur rundt i kroppen, så man føler, at kroppen er til men på en sjov og god måde. Der er altid plads til en pause og en snak. Håber det giver dig og din nabo lyst til at være en del af dette hold.
VI SES – Grethe

Showdance fra 5. klasse

For piger fra 5. klasse og op, der elsker at danse og fyre den max af til fed musik. Alle er velkomne her på showdance

Yoga

Yoga er for alle…. Holdet er et “åbent hold”, så her er plads til både nybegyndere og øvede.

Yoga giver energi, overskud og afspænding, og kan dyrkes af alle, uanset køn, alder og fysisk form. Vi vil grundigt gennemgå de forskellige øvelser, og du vil blive udfordret på stræk, styrke og balance. Hver gang vil der også være et ”Tema”, der vil blive anført i bookingkalenderen. Vi har det udstyr vi skal bruge, men tag gerne din egen måtte og tæppe med, og en ekstra trøje til afspændingen til sidst.

Zumba

Zumba fokuserer på at gøre træning til noget sjov. Zumba er for dig, der gerne vil bevæge dig til god musik, hvor du kan være sikker på, at tempoet er højt og at du får sved på panden. Det er en fordel at medbringe sko, der ikke har for meget ”grib” så du kan twiste på forfoden.
Instruktør: Rikke