Spentrup Idrætsforening aflyser alle foreningsaktiviteter – både indendørs og udendørs – gældende til og med den 10. maj.

vi har modtaget følgende brev fra DGI og følger generelt deres retningslinjer

Kære alle

DGI og DIF opfordrer indtil videre idrætsforeningerne til fortsat at aflyse alle de aktiviteter, der kræver fysisk fremmøde, foreløbig frem til den 10. maj 2020. Det gælder både indendørs- og udendørsaktiviteter. Det sker i kølvandet på statsminister Mette Frederiksens pressemøde d. 6. april, hvor en lang række påbud og anbefalinger blev forlænget.

Dialog med myndighederne om genåbning
Udgangspunktet for vores generelle anbefalinger er, at der på baggrund af statsministerens udmeldinger ikke skal åbnes op. Vi vurderer dog i samspil med myndighederne i øjeblikket mulighederne for at åbne op for udendørsidrætter uden kropskontakt i meget små grupper og på en sundhedsansvarlig måde. Vi vender snarest tilbage med evt. anbefalinger herom.

Corona-krisen må ikke blive en foreningskrise
En fuld genåbning vurderer vi dog kan tage lang tid, og foreningslivet har allerede oplevet aflysninger af stævner og arrangementer med deraf manglende indtægter. Efter statsministerens pressemøde i går risikerer foreningerne også her at miste penge, når sommerens festivaler og koncerter frem mod 31. august nu aflyses. Derfor er vi også løbende i kontakt med regeringen og folketingets parti om, hvordan vi hjælper foreningslivet mest muligt.

Vi er derfor meget bevidste om jeres situation. Og på vores hjemmesider www.dif.dk og www.dgi.dk kan du løbende læse nyt, herunder mulighederne at bruge samfundets kompensationsordninger.

Med venlig hilsen

DIF & DGI

/Spentrup IF’s bestyrelse