Her under er alle Spentrup IFs idrætstilbud listet – klik ind på idrætstilbud her på siden for tilmelding og mere info

 • Teens Fit (Fitness for teenagers – mandag kl. 18.00)
 • Yoga
 • Løb
  • Løbeskole (Tirsdag og torsdag 17.00)
  • Hygge og motion (Tirsdag og torsdag 17.30)
  • Spentrup Løberne (Tirsdag og torsdag 19.00)
 • Tri
 • Fitness
 • Indoor cycling (Næsten alle dage)
 • Landevejscykling (Tirsdag, tordag 17.30 og søndag 10.00)
 • Crossgym
 • Præmiewhist
 • Jumping Fitness (Onsdag 17.30 og Torsdag 18.00)

Badminton tilbydes til både børn og voksne
Mandage          Kl. 19.00 til 21.00 (øvrige)
Onsdage            Kl. 08.30 til 10.00 (senior)
Onsdage            Kl. 16.30 til 18.00 (ungdom)
Onsdage            Kl. 19.30 til 21.30 (turneringshold)
Fredage             Kl. 08.30 til 10.00 (senior)

Fodbold

U6: Mandag 16.30-17.30

U7+U8: Tirsdag og torsdag 17.00-18.00

U9: Mandag og onsdag 16.30-17.30

U10: Mandag og onsdag 16.00-17.30

U11: Mandag og torsdag: 17.00-18.30

U12: Mandag og torsdag 17.00-18.30

Dame senior: Mandag 18.30-20.00

Herre senior: Tirsdag og torsdag 19.00-20.30

Springhold øvet

Springholdet er for dig som elsker at bevæge sig og har fart over feltet. Du vil blive udfordret gennem de mange spring stationer vi vil præsentere dig for i træningen.

Der vil være springstationer på forskellige niveauer og holdet bliver delt op alt efter det enkeltes barns niveau. Så vil du udvikle dig yderligere er springholdet lige noget for dig.

Familieholdet

En times kvalitets-tid for forældre og barn, hvor børnene gennem leg og bevægelse på redskaber for mulighed for at udfolde deres motoriske færdigheder og kropsbevidsthed. Vi skal synge, lege med bolde, faldskærm og ærteposer m.m.

Showdance (fra 5. klasse)

For piger fra 5. klasse og op, der elsker at danse og fyre den max af til fed musik, er Showdance lige det rette. Vi danser nye selvlavede danse til musik med gang i og optræder til sidst med dem. Holdet tilbyder fantastisk danseånd, sjove stunder og søde unge danselærere der forstår at have det sjovt og seriøst med dans.
Vi glæder os til at se dig/dit barn

Yoga

Yoga i Spentrup er for alle…. Holdet er et “åbent hold”, så her er plads til både nybegyndere og øvede. Hver gang vil der også være et ”Tema”, der vil blive anført i bookingkalenderen.

Udgangspunktet er Hatha yoga som er den fysiske Yoga, men vi kommer også omkring Yin, Restorativ, Flow og Power yoga.

Yoga giver energi, overskud og afspænding, og kan dyrkes af alle, uanset køn, alder og fysisk form. Vi vil grundigt gennemgå de forskellige øvelser, og du vil blive udfordret på stræk, styrke og balance.

Formålet er at opnå ro og harmoni i krop og sjæl. Vi har det udstyr vi skal bruge, men tag gerne din egen måtte og tæppe med, og en ekstra trøje til afspændingen til sidst.

Seniormix

Seniormix er der, hvor man giver sig selv en fri time med motion og socialt samvær. Vi tager en tur rundt i kroppen, så man føler, at kroppen er til men på en sjov og god måde. Der er altid plads til en pause og en snak. Håber det giver dig og din nabo lyst til at være en del af dette hold. VI SES – Grethe

Powergirls 4.-7. klasse

Vi sørger for et hold med god atmosfære, og med en masse god dans. Vi sikre os at alle piger kan følge med på det niveau vi sætter, og vi vil gøre os umage i vores fokus på power og energi i dansen.

Det vigtigste for os instruktører er, at alle føler sig tilpasse, og føler de får noget ud af træningen. Der er plads til både seriøsitet og grin samt et godt fællesskab på tværs af klasserne. Vi vil udfordre pigerne til at yde deres absolut bedste, så de ved slutningen af sæsonen kan klappe sig selv på skulderen over deres udvikling.

Børnebanden

Børnebanden er holdet, der henvender sig til børn, der går i børnehave. Børnene vil gradvist lære at det er sjovt at gå til gymnastik uden mor og far, fordi ens venner fra børnehaven er der.

SÅ KOM OG VÆR MED, vi har der sjovt, samtidig med at kroppen vil blive udfordret gennem leg og redskabsbaner. Vi skal hoppe, kravle klatre løbe og slå en masse kolbøtter 😊

Gi den gas

Her arbejder vi med forskellige interval øvelser mest på tid, så alle kan være med. Så det er ikke vigtigt, hvor mange gentagelser man tager, da det er tiden der bestemmer. Vi bruger forskellige redskaber, så vi får styrket musklerne, vi laver høj pulstræning, så vores kredsløb kommer på arbejde. Vi kommer hele kroppen igennem, og som regel er lattermusklerne rørt ligeså meget som resten af kroppen.

Dancin Divas (2.-4. klasse)

Er du vild med at danse og høre en masse god musik? Både det helt nye musik, noget ældgammelt og noget dine forældre hørte, da de gik med bandana og Kawasakier? Er du frisk på at kaste dig ud i både ballet, disko, hiphop, showdance, lancier og rock’n’roll? Så skal du komme og danse med os!

Vi vil have fokus på rytme, musikforståelse og det gode sammenhold. Vi vil lære små serier som vi til sidst sætter sammen til en opvisning. Vi skal også prøve nogle anderledes dansetrin som ikke er set på YouTube i mange år. Vi vil bruge forskellige små redskaber som gør dansen ny og spændende og giver os sved på panden og masser af grin.

Danseholdet er af ca. 60 minutters varighed og du skal selvfølgelig ikke have dine forældre med.

Vi glæder os til at se jer og have en masse sjove stunder sammen.

Om holdlederen: Jeg hedder Marianne og er mor til 2. Det er mit første år som instruktør, så jeg springer ud i det og tager meget gerne imod ris og ros, så vi får mest muligt ud af holdet. Jeg har tidligere selv gået meget til springgymnastik, sportsakro (en blanding af gymnastik og akrobatik) og jeg elsker at danse! 😊

Zumba

Zumba fokuserer på at gøre træning til noget sjov. Zumba er for dig, der gerne vil bevæge dig til god musik, hvor du kan være sikker på, at tempoet er højt og at du får sved på panden. Det er en fordel at medbringe sko, der ikke har for meget ”grib” så du kan twiste på forfoden.