Vælg en side

Vi nærmer os årets generalforsamling. Det er på onsdag den 28/2 klokken 19 i hallens cafeteriaområde.

I den forbindelse offentliggøres her udvalgenes årsberetninger:

Fitnessafdelingen

Det har været et godt år for fitness- og gymnastikafdelingen. Medlemstallet er steget en smule, vi er nu på ca. 500 medlemmer. Det har betydet, at der har været lidt ekstra udgifter til udstyr. Crossfit-holdet har igen fået rigtig flot tilslutning, så nyt og mere udstyr er blevet indkøbt. Zumba har fået et stort flytbart spejl og børnegymnastikholdene har fået balancebomme og nye madrasser, som børnene kan boltre sig i. Der er også kommet to nye børnegymnastikhold med fin tilslutning.

Som noget nyt har voksengymnaster fået mulighed for at vælge yoga, hvilket er blevet taget godt imod.
I spinningrummet bliver der trådt godt og grundigt i pedalerne, hvorfor der i de forgangne år er afsat penge til indkøb af nye spinningcykler, dette bliver en realitet i 2018.
Der er oprettet to nye løbehold, et for hyggemotionister og et for de mere hardcore. Der er meget stor tilslutning på begge løbehold.
I fitnessafdelingen har vi som noget nyt forsøgt at opstarte fitness for de 14-årige, da der har været stor efterspørgsel på dette fra de unge mennesker. Det er endnu ikke blevet den store succes, men der arbejdes ihærdigt på at få mange flere 14-årige i gang med fitness.

På formandsposten valgte Kurt Larsen at træde tilbage. Christina Blomkvist Nielsen har i stedet overtaget denne post.

Til slut skal der lyde en stor TAK til alle frivillige trænere og udvalgsmedlemmer for deres helt uvurderlige arbejde. Deres indsats som rollemodeller og inspiratorer er helt afgørende for succes og udvikling af afdelingen. I er alle med til at give børn som voksne sved på panden og smil på læben. Tusind tak for det!
På gymnastik- og fitnessafdelingens vegne
Christina Blomkvist Nielsen
Formand

 

Fodboldudvalget

Ungdomsafdelingen:

2017 har budt på mange sjove og dejlige oplevelser for vores ungdomsspillere. Der var 4 årgange til Ikast cup 2017 og vores U14 årgang var i Holland, hvor de fik en uforglemmelig oplevelse inde på og udenfor banen. Der skal lyde en kæmpe TAK til alle vores ungdomstrænere, som stædigt fortsætter deres utrættelig arbejde med at træne vores ungdom i Spentrup. Desværre oplever vi frafald af trænere, hvilket medførte, at vi måtte lukke vores årgang 2005, spillere var der nok af, men desværre ingen voksenansvarlig til at tage over efter 2 forældretrænere valgte at stoppe.

Blichercup Cup var vi desværre nødsaget til at aflyse i år pga. mangel på opbakning. De tilbageværende medlemmer af fodboldafdelingen håber derfor på en større og bedre opbakning i 2018

Seniorafdelingen:

2017 må betegnes som en succes for vores seniorafdeling. Vores 1. hold sikrede sig oprykning til Serie 2 og vores 2. hold klarede sig rigtig fint i serie 4. Generelt klarer vi os godt i seniorafdelingen. Der er stor opbakning både træningsmæssigt og socialt. Det er anden gang inden for kort tid, at vi rykker op i serie 2, så det bliver spændene at følge vores 1. hold i foråret 2018, om de denne gang kan klare sig i serie 2.

MVH.  Fodboldudvalget.

Håndboldudvalget

Håndboldafdelingen er endnu engang ramt af en tilbagegang på medlemsantallet, ungdomsholdene fra U8 – U16 formåede vi ellers sidste sæson at få op på ca. 125 spillere, i denne sæson kan vi desværre kun notere omkring 80 spillere i denne kategori. Det er desværre den trend der er generelt i håndboldklubberne rundt omkring, holdsport mister medlemmer.

Senior afd: 1½ herresenior og 2 damesenior hold, i alt ca. 40-45 spillere.

Rent sportsligt går det i år ikke så flot for herrerne. Serie 1 og 3 herrerne ligger begge meget skidt placeret på stillingslisten, serie 1 ligger til nedrykning til serie 2. Serie 3 får nok lov at blive, men kun fordi der ikke er spillere nok rundt omkring til at der skal oprettes en serie 4 pulje.  Holdene har manglet en del spillere grundet skader og manglet intensitet.

Jacob som træner herrerne stopper efter denne sæson da han har valgt at han vil søge nye udfordringer. Vi takker Jacob for hans indsats og ønsker ham held og lykke med det han finder.

Dameseniorerne er bedre placeret i deres rækker, Serie 1 damerne ligger på en fin 2. plads så de bliver i den serie til næste sæson også. Serie 2 damerne ligger i midten af deres række så forbliver også der i næste sæson. Dameholdene har været ret stabile, dog har målmandsposterne været en udfordring til tider.

Lene og Hans som træner damerne stopper efter denne sæson, de trænger begge til en pause fra dette game. Vi takker dem begge for deres store indsats og ønsker dem begge rigtig meget held og lykke med håbet om stadig at se dem i klubben.

Håndboldudvalget.

Der har i år været et par frafald i udvalget. Ud er trådt Bo Rosborg og Pia Heilskov. Bo trådte ud grundet manglende overskud generelt, Pia trådte ud grundet manglende interesse da ingen af hendes børn mere var i klubben. Pia havde økonomidelen, den har undertegnede taget i denne periode.

Så udvalget har i år bestået af Lene Glavind (formand), Jette Mølbæk, & Hans Køpke.

De tre sidstnævnte stopper alle med udgangen af indeværende sæson i udvalget, dvs. at der ikke er nogen tilbage i udvalget. Vi håber nye kræfter vil træde til og være med til at sikre håndboldafdelingen som en stærk del af Spentrup IF i fremtiden.

Vi takker for de som har hjulpet og lagt mange kræfter i udvalget og ligeledes ønsker vi held og lykke til de, som tager over til næste sæson.

Håndboldudvalget vil gerne sige en kæmpestor tak til trænere, holdledere, forældre, sponsorerer og Støtteforeningen. I er en vigtig ressource, som sikrer, at håndboldafdelingen kan eksistere og være et dejligt sted for alle vore medlemmer.

Med venlig hilsen Lene Glavin, håndbold formand

 

 

Menu 1
Menu 2